Fordrag

Hos Mind4Coaching afholder vi foredrag i virksomheder og foreninger. Fællesnævneren i vores foredrag og indlæg er at personer og team skal udvikle sig sammen og “spille hinanden gode”. 

Derfor vil du i alle vores foredrag og indlæg, kunne se at fokus vil være på hvordan vi som mennesker trives bedre og præsterer bedre. Ingen individer er perfekte – men et sammentømret team der agere efter samme mål kan være perfekt. 

Foredragene indeholder eksempler på læringen mellem erhvervslivet og sportens verden og du vil oplev at de bliver gennemført med humor, skarphed og objektiv viden. Foredrag og indlæg har en beregnet længde på 90 minutter inkl. spørgetid, men kan tilpasses individuelt.

Foredragsliste:
  • Hvorfor lykkedes vi ikke bedre? foredraget omhandler de grundliggende barriere som vi mennesker typisk stiller op for os selv. hvordan er frygten for at fejle blevet større end lysten til at vinde. 


  • Den Sælgende Organisation. foredraget har udgangspunkt i hvordan alle medarbejderne i en virksomhed kan blive mere succesfulde sammen, hvilke strategier skal føre dem til en fælles succes der giver bedre resultater og større trivsel.
  • Elementer i en succesfuld mental strategi. alle har hørt om begrebet mental strategi, men hvad er det egentligt og hvordan bliver det skabt og vedligeholdt.   
  • Hvordan kan positiv psykologi skabe bedre resultater i virksomheder?positiv psykologi er mere og andet end bare at tvinge sig selv til at tænke mere positivt, så hvordan kan alle i en virksomhed få gavn af en økonomisk bundlinje og en trivsels bundlinje.
  • Ja du bestemmer, men du skaber ikke begejstring. foredraget for lederne der som ved de kan gøre det bedre, men ingen tør sige det til dem. der vil være gennemgang af direkte eksempler hvor man kan skabe varige bedre resultater i forhold til at ændre sin ledelsesstil. 
ADRESSE

MIND4COACHING ApS

Herstedvang 7C,

2620 Albertslund

Tel.: +45 2917 5020

CVR: 31251311